Schrijf een nieuw bericht in het gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
133 berichten.
Rick uit De rijp schreef op 7 augustus 2020 om 15:11
Ben vandaag in 1 x geslaagd voor mij auto rijbewijs met dank aan Ruud Smit. Hele leerzame en duidelijke lessen gehad met Ruud. Dankjewel Ruud voor het behalen van mij rijbewijs.
Jille uit de Rijp schreef op 21 juli 2020 om 15:29
Erg fijne rijschool, heel leerzaam, Vandaag in 1x mijn rijbewijs gehaald. Heel erg bedankt, Ruud.
Joëlle Vreeken uit Purmerend schreef op 12 februari 2020 om 11:52
Vandaag mijn rijbewijs gehaald! Dit mede dankzij alle fijne , leerzame maar vooral goede lessen van Ruud. Ruud heeft mij erg goed begeleidt en is altijd bereidt om alles te geven om mij te ondersteunen. Ik ben hem hier erg dankbaar voor. Ruud is altijd heel geduldig , rustig en leerzaam geweest. Bedankt hiervoor!
Silvan uit Graft schreef op 7 februari 2020 om 16:30
Leuke en leerzame rijschool! De lessen waren altijd leuk en ik kreeg goeie begeleiding om me rijbewijs te halen. Bedankt Ruud!!
Nienke Magchielse uit Graft schreef op 9 oktober 2019 om 21:47
De rijlessen die ik bij Ruud heb gevolgd waren erg fijn. Ruud is een heel geduldig persoon en hij legt alles duidelijk uit. Ik raad rijschool ruud smit zeker aan. Heel erg bedankt voor het behalen van mijn rijbewijs !
Stan Smit uit Graft schreef op 8 oktober 2019 om 15:15
Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! Dit vooral door de goede instructies van Ruud Smit. Altijd rustig en is ook zeker in voor een grapje in de auto! Ruud, bedankt voor de leerzame en leuke tijd.
Sten van Straaten uit de Rijp schreef op 3 september 2019 om 23:24
De rijlessen bij Ruud waren erg leerzaam en ik ging er met plezier naar toe! Alles werd goed uitgelegd en alles op eigen tempo! Ruud bedankt voor de leuke tijd!
Donya de reus uit De rijp schreef op 11 juli 2019 om 13:34
Mijn rijlessen waren top bij ruud Waren altijd aan het lachen in de auto maar ook serieus als we dat moesten zijn. Heel leerzaam! En ook nog eens in 1 keer geslaagd!!! Bedankt ruud!
Joost Evenblij uit West-Graftdijk schreef op 21 mei 2019 om 21:06
Hele gezellige en leerzame lessen bij Ruud gehad, en ook nog eens in 1 keer geslaagd!
majorie uit de rijp schreef op 29 maart 2019 om 14:22
Leerzame lessen en alles op mijn eigen tempo! Fijne auto om in te rijden en nu lekker geslaagd!
Mike Vijvebrerg uit Middenbeemster schreef op 28 maart 2019 om 14:04
De tijden dat ik aan het lessen was bij Ruud waren erg gezellig. Ik ging met plezier naar de rijlessen en had een goede klik met Ruud. Ook is de auto die Ruud rijd erg fijn om in te lessen. En ook nog eens in 1x geslaagd. Daarom wil ik Ruud bedanken voor zijn tijd en moeite die hij in me heb gestoken, zeker aan te raden!
Isis lassooy uit Driekoningenhof 71 schreef op 5 maart 2019 om 19:00
Ik ben vandaag 1x geslaagd!!! Ik had nooit gedacht dat het zou lukken in 1x maar door de goede hulp en goede instructies van Ruud is het me wel gelukt! Ik raad deze rijschool zeker aan had me geen betere instructeur kunnen wensen!!
Sandra uit De Rijp schreef op 25 januari 2019 om 11:10
Ruud Smit is een echte aanrader. Door zijn lessen ben ik in 1x geslaagd! Bedankt voor alle rust en geduld!
Joey postema uit De rijp schreef op 4 december 2018 om 10:47
Hartstukke bedankt voor je tijd en inzet in mij! Ik kan geen betere rijinstructeur wensen!alvast fijne feestdagen en een mooi gezond 2019! Met vriendelijke groet Joey postema
Rianne uit Edam schreef op 21 november 2018 om 13:39
Na alle super lessen van Ruud, ben ik in 1x geslaagd! Ruud geeft hele duidelijke uitleg en neemt echt de tijd voor je, met veel geduld en rust! Ik raad rijschool Ruud Smit met de volle 100% aan!
Sam uit De rijp schreef op 20 november 2018 om 21:55
Vandaag ben ik in 1x geslaagd! De lessen waren goed en Ruud legt alles goed en duidelijk uit. Verder is Ruud heel geduldig waardoor iedereen het op zijn eigen tempo kan doen. Mijn zus en ik zijn allebei in 1x geslaagd! Ruud Smit is zeker een aanrader!
Timo uit De Rijp schreef op 13 november 2018 om 15:33
Vandaag in 1x geslaagd! Dankzij de top lessen van Ruud Smit zeker aan te raden. Ruud geeft duidelijke uitleg en heeft een goed inzicht waar je in kan verbeteren. Bedankt voor de leerzame lessen!
Jesse Roele uit De Rijp schreef op 9 oktober 2018 om 12:38
Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs! De lessen waren top en Ruud was hulpvol als ik ergens nog problemen mee had, Zeker aan te raden.
Jaimy uit De rijp schreef op 25 september 2018 om 20:34
Vandaag ben ik gewoon in 1x geslaagd voor me rijbewijs met dank aan Ruud Smit. Tijdens de rijlessen legt hij het rustig en duidelijk uit , heb een hoop geleerd. Hij is een top rijinstructeur en zeker aan te raden! Bedankt voor de goede rijlessen!
Norbu Tjang uit Zaandam schreef op 23 augustus 2018 om 20:26
Wat een geweldige rijschool .Vooral rijinstructeur Ruud Smit is echt een professionele rijinstructeur om les te geven! Zonder zijn aanwijzingen kan ik er zeker van zijn dat ik niet een keer kon slagen. Laatst maand was ik van eerste rijschool naar deze geweldig rijschool overgestapt en ik kreeg les van professionele rijinstructeur Ruud Smit dat ik een keer geslaagd ben door zijn ontzettend geduldig instructie en uitleggen. Hartelijk bedankt voor je (Ruud) geduld om uit te leggen en geweldig methode om les te geven. Jij bent een Top Rijinstructeur van hele Nederland! !!!!