Schrijf een nieuw bericht in het gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
124 berichten.
majorie uit de rijp schreef op 29 maart 2019 om 14:22
Leerzame lessen en alles op mijn eigen tempo! Fijne auto om in te rijden en nu lekker geslaagd!
Mike Vijvebrerg uit Middenbeemster schreef op 28 maart 2019 om 14:04
De tijden dat ik aan het lessen was bij Ruud waren erg gezellig. Ik ging met plezier naar de rijlessen en had een goede klik met Ruud. Ook is de auto die Ruud rijd erg fijn om in te lessen. En ook nog eens in 1x geslaagd. Daarom wil ik Ruud bedanken voor zijn tijd en moeite die hij in me heb gestoken, zeker aan te raden!
Isis lassooy uit Driekoningenhof 71 schreef op 5 maart 2019 om 19:00
Ik ben vandaag 1x geslaagd!!! Ik had nooit gedacht dat het zou lukken in 1x maar door de goede hulp en goede instructies van Ruud is het me wel gelukt! Ik raad deze rijschool zeker aan had me geen betere instructeur kunnen wensen!!
Sandra uit De Rijp schreef op 25 januari 2019 om 11:10
Ruud Smit is een echte aanrader. Door zijn lessen ben ik in 1x geslaagd! Bedankt voor alle rust en geduld!
Joey postema uit De rijp schreef op 4 december 2018 om 10:47
Hartstukke bedankt voor je tijd en inzet in mij! Ik kan geen betere rijinstructeur wensen!alvast fijne feestdagen en een mooi gezond 2019! Met vriendelijke groet Joey postema
Rianne uit Edam schreef op 21 november 2018 om 13:39
Na alle super lessen van Ruud, ben ik in 1x geslaagd! Ruud geeft hele duidelijke uitleg en neemt echt de tijd voor je, met veel geduld en rust! Ik raad rijschool Ruud Smit met de volle 100% aan!
Sam uit De rijp schreef op 20 november 2018 om 21:55
Vandaag ben ik in 1x geslaagd! De lessen waren goed en Ruud legt alles goed en duidelijk uit. Verder is Ruud heel geduldig waardoor iedereen het op zijn eigen tempo kan doen. Mijn zus en ik zijn allebei in 1x geslaagd! Ruud Smit is zeker een aanrader!
Timo uit De Rijp schreef op 13 november 2018 om 15:33
Vandaag in 1x geslaagd! Dankzij de top lessen van Ruud Smit zeker aan te raden. Ruud geeft duidelijke uitleg en heeft een goed inzicht waar je in kan verbeteren. Bedankt voor de leerzame lessen!
Jesse Roele uit De Rijp schreef op 9 oktober 2018 om 12:38
Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs! De lessen waren top en Ruud was hulpvol als ik ergens nog problemen mee had, Zeker aan te raden.
Jaimy uit De rijp schreef op 25 september 2018 om 20:34
Vandaag ben ik gewoon in 1x geslaagd voor me rijbewijs met dank aan Ruud Smit. Tijdens de rijlessen legt hij het rustig en duidelijk uit , heb een hoop geleerd. Hij is een top rijinstructeur en zeker aan te raden! Bedankt voor de goede rijlessen!
Norbu Tjang uit Zaandam schreef op 23 augustus 2018 om 20:26
Wat een geweldige rijschool .Vooral rijinstructeur Ruud Smit is echt een professionele rijinstructeur om les te geven! Zonder zijn aanwijzingen kan ik er zeker van zijn dat ik niet een keer kon slagen. Laatst maand was ik van eerste rijschool naar deze geweldig rijschool overgestapt en ik kreeg les van professionele rijinstructeur Ruud Smit dat ik een keer geslaagd ben door zijn ontzettend geduldig instructie en uitleggen. Hartelijk bedankt voor je (Ruud) geduld om uit te leggen en geweldig methode om les te geven. Jij bent een Top Rijinstructeur van hele Nederland! !!!!
Joey uit De Rijp schreef op 7 augustus 2018 om 22:11
Tijdens mijn rijlessen heb ik veel van Ruud geleerd. Altijd goede, duidelijke en rustige uitleg en een relaxte sfeer in de auto. Ook was er tijdens het rijden altijd tijd voor een grapje en heb ik veel gelachen. Ik raad rijschool Ruud Smit dan ook aan iedereen aan, bedankt voor alle hulp met het behalen van mijn rijbewijs!
Thomas uit De rijp schreef op 2 augustus 2018 om 10:18
Goede en duidelijk uitleg met de lessen, lesse bij ruud valt zeker aan te raden. bedankt voor het halen van me rijbewijs👍🏻
Puck uit Graft schreef op 28 juli 2018 om 12:57
Rustige en goede uitleg tijdens de lessen en op mijn eigen tempo. Bedankt voor het halen van mijn rijbewijs.
Nikita Vlug uit Graft schreef op 6 juli 2018 om 21:31
Hele leuke, gezellige en leerzame lessen! Ruud is erg goed in wat hij doet en heeft op al je vragen antwoord. Thanks voor de hulp bij het halen van mijn rijbewijs!!
Dieudonnee uit Graft schreef op 24 mei 2018 om 22:02
Top lessen gehad van Ruud! Dankzij rustige, duidelijke uitleg en leuke lessen kan ik nu veilig de weg op.
Luna D’Amiano uit De Rijp schreef op 3 mei 2018 om 22:26
De lessen bij Ruud waren erg leerzaam en super relaxed. Hij neemt goed de tijd om dingen uit te leggen en doet alles op jouw tempo. Ik begon pas 5 maanden geleden met lessen. Ondanks die korte tijd ben ik alsnog in 1 keer geslaagd! Ruud, heel erg bedankt!
Juul uit Alkmaar schreef op 24 april 2018 om 22:42
Ruud neemt alle tijd om alles goed en duidelijk uit te leggen, is super flexibel in het inplannen van lessen en geeft handige tips en tricks! Dankzij de fijne samenwerking, uw flexibiliteit en uw geduld heb ik nu mijn rijbewijs gehaald! bedankt voor de gezellige en bovenal leerzame lessen!
Beau uit De Rijp schreef op 17 april 2018 om 12:45
Super rijschool en prima instructeur! In één keer geslaagd voor m'n examen dankzij de prima begeleiding en de leerzame lessen. De rijschool is zeker aan te bevelen aan andere leerlingen 🙂
Renate uit Graft schreef op 14 april 2018 om 15:18
Dankzij de leuke en leerzame lessen van Ruud heb ik mijn rijbewijs gehaald! Ik heb er misschien meerdere keren over moeten doen (gezien de examens niet mijn sterkste punt waren), maar Ruud bleef altijd optimistisch en gaf onuitputtelijke steun. Ik was misschien niet goed voor het slagingspercentage, maar dat betekende zeker niet dat ik moest vertrekken. In plaats daarvan bleven we oefenen en heb ik het toch gered! Ik kan misschien niet zeggen dat ik mijn rijbewijs in één keer heb gehaald, maar ik kan wel zeggen dat ik dankzij Ruuds lessen met een fijn gevoel de weg op kan, en daar gaat het natuurlijk uiteindelijk om. Bedankt Ruud!