Schrijf een nieuw bericht in het gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
124 berichten.
Jochem uit De Rijp schreef op 12 april 2018 om 11:44
Dankzij de leuke en leerzame lessen van Ruud ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs, waar ik Ruud super dankbaar voor ben! Zeker een aanrader voor iedereen die snel zijn rijbewijs wil halen!
Jasmijn uit De Rijp schreef op 13 maart 2018 om 18:24
Door de rijlessen van Ruud ben ik in 1 keer geslaagd. Tijdens de lessen was Ruud erg duidelijk in zijn uitleg en altijd geduldig. Echt een aanrader dus. Heel erg bedankt Ruud!
Mark Ossebaar uit De Rijp schreef op 11 maart 2018 om 19:19
Ik heb met veel plezier gelest bij Ruud en dankzij zijn duidelijke uitleg en leuke lessen ben ik in 1x geslaagd! Bedankt Ruud!
Ilse uit De rijp schreef op 21 februari 2018 om 21:50
Gewoon in 1 keer geslaagd dankzij Ruud. Hij leert je alles op een geduldige manier en stopt pas als je het door hebt. Een echte aanrader. Ruud bedankt voor alles!
Sam uit De Rijp schreef op 29 januari 2018 om 19:44
Geslaagd dankzij top lessen van Ruud! Een hele gezellige instructeur die je alles tot de kneepjes uitlegt!
Daniel uit Assendelft schreef op 4 januari 2018 om 00:01
Dankzij Ruud snel en veilig leren autorijden en natuurlijk in 1x geslaagd, elke les was weer een gezellige en leuke leerzame les. Bedankt voor alles!
Ronald uit de rijp schreef op 25 november 2017 om 10:54
Door Ruud zijn goeie geduld en hartstikke goeie uitleg ben ik in een keer geslaagd. En dan ook nog kunnen lachen in de auto een geweldige tijd gehad super bedankt Ruud
Rohan Drew uit Markenbinnen schreef op 11 november 2017 om 23:08
Ruud is echt een top rij instructeur. Dankzij Ruud ben ik in 1x geslaagd. Zijn lessen werden altijd heel goed uitgelegd en als je het niet snapte dan legde hij het zo nog een keer uit tot dat je het snapte. We hadden altijd Lol in de auto. Ruud heel erg bedankt voor de leuke lessen dankzij u ben ik geslaagd. Rohan Drew
Lina uit De Rijp schreef op 29 september 2017 om 14:41
Ook ik heb dankzij de leerzame rijlessen van Ruud Smit vandaag mijn rijbewijs gehaald!! Ik had in het begin moeite met mijn ruimte op de weg, maar dankzij zijn engelengeduld, steun en humor heb ik er het beste van weten te maken! Hij heeft altijd in mij geloofd. Ik moest ook in mezelf geloven. Nogmaals hartelijk bedankt lieve Ruud. Ik heb het erg naar mijn zin gehad! Lieve groetjes, Lina
Job uit De Rijp schreef op 26 september 2017 om 09:57
Dankzij Ruud zijn leerzame & prettige lessen heb ik mijn rijbewijs gehaald. Hij zorgt ervoor dat je alles leert op een leuke manier. Bedankt voor de leuke tijd 👍
Noëlla uit Graft schreef op 14 september 2017 om 12:05
Ook ik heb dankzij de rijlessen van Ruud mijn rijbewijs gehaald! Ik heb de lessen met Ruud als erg positief ervaren! Ik had wat moeite met schakelen, maar met het geduld van Ruud en veel oefenen is het mij gelukt ik mijn rijbewijs te halen! Bedankt Ruud!
Tobias uit Graft schreef op 5 september 2017 om 14:52
Ruud is een hele geduldige instructeur die veel tijd voor je over heeft om je alles goed aan te leren, zijn lessen waren altijd super leuk en ik heb het altijd naar mij zin gehad bij ruud in de auto. Ruud van harte bedankt voor deze top tijd
Michelle uit Alkmaar schreef op 27 juli 2017 om 16:41
Super ik ben door ruud in 1x geslaagd!!! Zijn lessen waren altijd goed verzorgd. Hij legt alles duidelijk uit met veel geduld. Ik ben heel blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen! Een echte aanrader!
Lars uit De Rijp schreef op 26 juli 2017 om 12:37
Ik ben vandaag door de rijlessen van Ruud in 1x geslaagd! Het was altijd super leuk om te lessen, en ik leerde bijna elke les wel wat nieuws. Ruud heeft erg veel geduld en legt alles super duidelijk uit, en is zeker een aanrader! Ruud ik wil je hartstikke bedanken voor de super leuke lessen. Bedankt!
Lara uit De Rijp schreef op 25 juli 2017 om 16:07
Dankzij Ruud ben ik vandaag in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen. De lessen waren altijd leuk en leerzaam. Het is een geduldige instructeur. Zeker een aanrader!
Bas werring uit De rijp schreef op 11 juli 2017 om 16:43
Ruud super bedankt dankzij jou ben ik in 1x geslaagd. Bedankt !
Jente uit West-Graftdijk schreef op 11 juli 2017 om 08:10
Ik wil Ruud heel erg bedanken! De lessen waren leuk en gezellig maar ook heel goed. Deze leuke en leerzame lessen hebben ervoor gezorgd dat ik in 1x ben geslaagd!!! De lesmomenten waren flexibel en als ik een dag niet kon dan vonden we daar een oplossing op. Ik heb heel veel plezier gehad van de lessen en ik ben super blij met mijn rijbewijs. Lieve groetjes, Jente Boersma
Renzo uit De rijp schreef op 16 mei 2017 om 22:15
Ruud, hartstikke bedankt voor de leuke leerzame lessen. Mede dankzij jou ben ik in 1x geslaagd voor het praktijkexamen. Top!
Thomas uit Graft schreef op 11 april 2017 om 12:19
Vandaag ben ik dankzij de rijlessen van Ruud in 1x geslaagd. Super! Ruud onwijs bedankt voor alle gezellige lessen. Vaak gelachen in de auto. Zeker een aanrader als je je rijbewijs snel wilt halen.
Winnie uit De Rijp schreef op 8 maart 2017 om 18:43
Dankzij Ruud ben ik gisteren in 1x geslaagd! Rijles was altijd leuk, en Ruud legde alles ook goed en duidelijk uit. Hartstikke bedankt voor de gezellige lessen!