Schrijf een nieuw bericht in het gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
133 berichten.
Joey uit De Rijp schreef op 7 augustus 2018 om 22:11
Tijdens mijn rijlessen heb ik veel van Ruud geleerd. Altijd goede, duidelijke en rustige uitleg en een relaxte sfeer in de auto. Ook was er tijdens het rijden altijd tijd voor een grapje en heb ik veel gelachen. Ik raad rijschool Ruud Smit dan ook aan iedereen aan, bedankt voor alle hulp met het behalen van mijn rijbewijs!
Thomas uit De rijp schreef op 2 augustus 2018 om 10:18
Goede en duidelijk uitleg met de lessen, lesse bij ruud valt zeker aan te raden. bedankt voor het halen van me rijbewijs👍🏻
Puck uit Graft schreef op 28 juli 2018 om 12:57
Rustige en goede uitleg tijdens de lessen en op mijn eigen tempo. Bedankt voor het halen van mijn rijbewijs.
Nikita Vlug uit Graft schreef op 6 juli 2018 om 21:31
Hele leuke, gezellige en leerzame lessen! Ruud is erg goed in wat hij doet en heeft op al je vragen antwoord. Thanks voor de hulp bij het halen van mijn rijbewijs!!
Dieudonnee uit Graft schreef op 24 mei 2018 om 22:02
Top lessen gehad van Ruud! Dankzij rustige, duidelijke uitleg en leuke lessen kan ik nu veilig de weg op.
Luna D’Amiano uit De Rijp schreef op 3 mei 2018 om 22:26
De lessen bij Ruud waren erg leerzaam en super relaxed. Hij neemt goed de tijd om dingen uit te leggen en doet alles op jouw tempo. Ik begon pas 5 maanden geleden met lessen. Ondanks die korte tijd ben ik alsnog in 1 keer geslaagd! Ruud, heel erg bedankt!
Juul uit Alkmaar schreef op 24 april 2018 om 22:42
Ruud neemt alle tijd om alles goed en duidelijk uit te leggen, is super flexibel in het inplannen van lessen en geeft handige tips en tricks! Dankzij de fijne samenwerking, uw flexibiliteit en uw geduld heb ik nu mijn rijbewijs gehaald! bedankt voor de gezellige en bovenal leerzame lessen!
Beau uit De Rijp schreef op 17 april 2018 om 12:45
Super rijschool en prima instructeur! In één keer geslaagd voor m'n examen dankzij de prima begeleiding en de leerzame lessen. De rijschool is zeker aan te bevelen aan andere leerlingen 🙂
Renate uit Graft schreef op 14 april 2018 om 15:18
Dankzij de leuke en leerzame lessen van Ruud heb ik mijn rijbewijs gehaald! Ik heb er misschien meerdere keren over moeten doen (gezien de examens niet mijn sterkste punt waren), maar Ruud bleef altijd optimistisch en gaf onuitputtelijke steun. Ik was misschien niet goed voor het slagingspercentage, maar dat betekende zeker niet dat ik moest vertrekken. In plaats daarvan bleven we oefenen en heb ik het toch gered! Ik kan misschien niet zeggen dat ik mijn rijbewijs in één keer heb gehaald, maar ik kan wel zeggen dat ik dankzij Ruuds lessen met een fijn gevoel de weg op kan, en daar gaat het natuurlijk uiteindelijk om. Bedankt Ruud!
Jochem uit De Rijp schreef op 12 april 2018 om 11:44
Dankzij de leuke en leerzame lessen van Ruud ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs, waar ik Ruud super dankbaar voor ben! Zeker een aanrader voor iedereen die snel zijn rijbewijs wil halen!
Jasmijn uit De Rijp schreef op 13 maart 2018 om 18:24
Door de rijlessen van Ruud ben ik in 1 keer geslaagd. Tijdens de lessen was Ruud erg duidelijk in zijn uitleg en altijd geduldig. Echt een aanrader dus. Heel erg bedankt Ruud!
Mark Ossebaar uit De Rijp schreef op 11 maart 2018 om 19:19
Ik heb met veel plezier gelest bij Ruud en dankzij zijn duidelijke uitleg en leuke lessen ben ik in 1x geslaagd! Bedankt Ruud!
Ilse uit De rijp schreef op 21 februari 2018 om 21:50
Gewoon in 1 keer geslaagd dankzij Ruud. Hij leert je alles op een geduldige manier en stopt pas als je het door hebt. Een echte aanrader. Ruud bedankt voor alles!
Sam uit De Rijp schreef op 29 januari 2018 om 19:44
Geslaagd dankzij top lessen van Ruud! Een hele gezellige instructeur die je alles tot de kneepjes uitlegt!
Daniel uit Assendelft schreef op 4 januari 2018 om 00:01
Dankzij Ruud snel en veilig leren autorijden en natuurlijk in 1x geslaagd, elke les was weer een gezellige en leuke leerzame les. Bedankt voor alles!
Ronald uit de rijp schreef op 25 november 2017 om 10:54
Door Ruud zijn goeie geduld en hartstikke goeie uitleg ben ik in een keer geslaagd. En dan ook nog kunnen lachen in de auto een geweldige tijd gehad super bedankt Ruud
Rohan Drew uit Markenbinnen schreef op 11 november 2017 om 23:08
Ruud is echt een top rij instructeur. Dankzij Ruud ben ik in 1x geslaagd. Zijn lessen werden altijd heel goed uitgelegd en als je het niet snapte dan legde hij het zo nog een keer uit tot dat je het snapte. We hadden altijd Lol in de auto. Ruud heel erg bedankt voor de leuke lessen dankzij u ben ik geslaagd. Rohan Drew
Lina uit De Rijp schreef op 29 september 2017 om 14:41
Ook ik heb dankzij de leerzame rijlessen van Ruud Smit vandaag mijn rijbewijs gehaald!! Ik had in het begin moeite met mijn ruimte op de weg, maar dankzij zijn engelengeduld, steun en humor heb ik er het beste van weten te maken! Hij heeft altijd in mij geloofd. Ik moest ook in mezelf geloven. Nogmaals hartelijk bedankt lieve Ruud. Ik heb het erg naar mijn zin gehad! Lieve groetjes, Lina
Job uit De Rijp schreef op 26 september 2017 om 09:57
Dankzij Ruud zijn leerzame & prettige lessen heb ik mijn rijbewijs gehaald. Hij zorgt ervoor dat je alles leert op een leuke manier. Bedankt voor de leuke tijd 👍
Noëlla uit Graft schreef op 14 september 2017 om 12:05
Ook ik heb dankzij de rijlessen van Ruud mijn rijbewijs gehaald! Ik heb de lessen met Ruud als erg positief ervaren! Ik had wat moeite met schakelen, maar met het geduld van Ruud en veel oefenen is het mij gelukt ik mijn rijbewijs te halen! Bedankt Ruud!