Schrijf een nieuw bericht in het gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
138 berichten.
Sam uit De rijp schreef op 20 november 2018 om 21:55
Vandaag ben ik in 1x geslaagd! De lessen waren goed en Ruud legt alles goed en duidelijk uit. Verder is Ruud heel geduldig waardoor iedereen het op zijn eigen tempo kan doen. Mijn zus en ik zijn allebei in 1x geslaagd! Ruud Smit is zeker een aanrader!
Timo uit De Rijp schreef op 13 november 2018 om 15:33
Vandaag in 1x geslaagd! Dankzij de top lessen van Ruud Smit zeker aan te raden. Ruud geeft duidelijke uitleg en heeft een goed inzicht waar je in kan verbeteren. Bedankt voor de leerzame lessen!
Jesse Roele uit De Rijp schreef op 9 oktober 2018 om 12:38
Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs! De lessen waren top en Ruud was hulpvol als ik ergens nog problemen mee had, Zeker aan te raden.
Jaimy uit De rijp schreef op 25 september 2018 om 20:34
Vandaag ben ik gewoon in 1x geslaagd voor me rijbewijs met dank aan Ruud Smit. Tijdens de rijlessen legt hij het rustig en duidelijk uit , heb een hoop geleerd. Hij is een top rijinstructeur en zeker aan te raden! Bedankt voor de goede rijlessen!
Norbu Tjang uit Zaandam schreef op 23 augustus 2018 om 20:26
Wat een geweldige rijschool .Vooral rijinstructeur Ruud Smit is echt een professionele rijinstructeur om les te geven! Zonder zijn aanwijzingen kan ik er zeker van zijn dat ik niet een keer kon slagen. Laatst maand was ik van eerste rijschool naar deze geweldig rijschool overgestapt en ik kreeg les van professionele rijinstructeur Ruud Smit dat ik een keer geslaagd ben door zijn ontzettend geduldig instructie en uitleggen. Hartelijk bedankt voor je (Ruud) geduld om uit te leggen en geweldig methode om les te geven. Jij bent een Top Rijinstructeur van hele Nederland! !!!!
Joey uit De Rijp schreef op 7 augustus 2018 om 22:11
Tijdens mijn rijlessen heb ik veel van Ruud geleerd. Altijd goede, duidelijke en rustige uitleg en een relaxte sfeer in de auto. Ook was er tijdens het rijden altijd tijd voor een grapje en heb ik veel gelachen. Ik raad rijschool Ruud Smit dan ook aan iedereen aan, bedankt voor alle hulp met het behalen van mijn rijbewijs!
Thomas uit De rijp schreef op 2 augustus 2018 om 10:18
Goede en duidelijk uitleg met de lessen, lesse bij ruud valt zeker aan te raden. bedankt voor het halen van me rijbewijs👍🏻
Puck uit Graft schreef op 28 juli 2018 om 12:57
Rustige en goede uitleg tijdens de lessen en op mijn eigen tempo. Bedankt voor het halen van mijn rijbewijs.
Nikita Vlug uit Graft schreef op 6 juli 2018 om 21:31
Hele leuke, gezellige en leerzame lessen! Ruud is erg goed in wat hij doet en heeft op al je vragen antwoord. Thanks voor de hulp bij het halen van mijn rijbewijs!!
Dieudonnee uit Graft schreef op 24 mei 2018 om 22:02
Top lessen gehad van Ruud! Dankzij rustige, duidelijke uitleg en leuke lessen kan ik nu veilig de weg op.
Luna D’Amiano uit De Rijp schreef op 3 mei 2018 om 22:26
De lessen bij Ruud waren erg leerzaam en super relaxed. Hij neemt goed de tijd om dingen uit te leggen en doet alles op jouw tempo. Ik begon pas 5 maanden geleden met lessen. Ondanks die korte tijd ben ik alsnog in 1 keer geslaagd! Ruud, heel erg bedankt!
Juul uit Alkmaar schreef op 24 april 2018 om 22:42
Ruud neemt alle tijd om alles goed en duidelijk uit te leggen, is super flexibel in het inplannen van lessen en geeft handige tips en tricks! Dankzij de fijne samenwerking, uw flexibiliteit en uw geduld heb ik nu mijn rijbewijs gehaald! bedankt voor de gezellige en bovenal leerzame lessen!
Beau uit De Rijp schreef op 17 april 2018 om 12:45
Super rijschool en prima instructeur! In één keer geslaagd voor m'n examen dankzij de prima begeleiding en de leerzame lessen. De rijschool is zeker aan te bevelen aan andere leerlingen 🙂
Renate uit Graft schreef op 14 april 2018 om 15:18
Dankzij de leuke en leerzame lessen van Ruud heb ik mijn rijbewijs gehaald! Ik heb er misschien meerdere keren over moeten doen (gezien de examens niet mijn sterkste punt waren), maar Ruud bleef altijd optimistisch en gaf onuitputtelijke steun. Ik was misschien niet goed voor het slagingspercentage, maar dat betekende zeker niet dat ik moest vertrekken. In plaats daarvan bleven we oefenen en heb ik het toch gered! Ik kan misschien niet zeggen dat ik mijn rijbewijs in één keer heb gehaald, maar ik kan wel zeggen dat ik dankzij Ruuds lessen met een fijn gevoel de weg op kan, en daar gaat het natuurlijk uiteindelijk om. Bedankt Ruud!
Jochem uit De Rijp schreef op 12 april 2018 om 11:44
Dankzij de leuke en leerzame lessen van Ruud ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs, waar ik Ruud super dankbaar voor ben! Zeker een aanrader voor iedereen die snel zijn rijbewijs wil halen!
Jasmijn uit De Rijp schreef op 13 maart 2018 om 18:24
Door de rijlessen van Ruud ben ik in 1 keer geslaagd. Tijdens de lessen was Ruud erg duidelijk in zijn uitleg en altijd geduldig. Echt een aanrader dus. Heel erg bedankt Ruud!
Mark Ossebaar uit De Rijp schreef op 11 maart 2018 om 19:19
Ik heb met veel plezier gelest bij Ruud en dankzij zijn duidelijke uitleg en leuke lessen ben ik in 1x geslaagd! Bedankt Ruud!
Ilse uit De rijp schreef op 21 februari 2018 om 21:50
Gewoon in 1 keer geslaagd dankzij Ruud. Hij leert je alles op een geduldige manier en stopt pas als je het door hebt. Een echte aanrader. Ruud bedankt voor alles!
Sam uit De Rijp schreef op 29 januari 2018 om 19:44
Geslaagd dankzij top lessen van Ruud! Een hele gezellige instructeur die je alles tot de kneepjes uitlegt!
Daniel uit Assendelft schreef op 4 januari 2018 om 00:01
Dankzij Ruud snel en veilig leren autorijden en natuurlijk in 1x geslaagd, elke les was weer een gezellige en leuke leerzame les. Bedankt voor alles!