Schrijf een nieuw bericht in het gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
137 berichten.
Rohan Drew uit Markenbinnen schreef op 11 november 2017 om 23:08
Ruud is echt een top rij instructeur. Dankzij Ruud ben ik in 1x geslaagd. Zijn lessen werden altijd heel goed uitgelegd en als je het niet snapte dan legde hij het zo nog een keer uit tot dat je het snapte. We hadden altijd Lol in de auto. Ruud heel erg bedankt voor de leuke lessen dankzij u ben ik geslaagd. Rohan Drew
Lina uit De Rijp schreef op 29 september 2017 om 14:41
Ook ik heb dankzij de leerzame rijlessen van Ruud Smit vandaag mijn rijbewijs gehaald!! Ik had in het begin moeite met mijn ruimte op de weg, maar dankzij zijn engelengeduld, steun en humor heb ik er het beste van weten te maken! Hij heeft altijd in mij geloofd. Ik moest ook in mezelf geloven. Nogmaals hartelijk bedankt lieve Ruud. Ik heb het erg naar mijn zin gehad! Lieve groetjes, Lina
Job uit De Rijp schreef op 26 september 2017 om 09:57
Dankzij Ruud zijn leerzame & prettige lessen heb ik mijn rijbewijs gehaald. Hij zorgt ervoor dat je alles leert op een leuke manier. Bedankt voor de leuke tijd 👍
Noëlla uit Graft schreef op 14 september 2017 om 12:05
Ook ik heb dankzij de rijlessen van Ruud mijn rijbewijs gehaald! Ik heb de lessen met Ruud als erg positief ervaren! Ik had wat moeite met schakelen, maar met het geduld van Ruud en veel oefenen is het mij gelukt ik mijn rijbewijs te halen! Bedankt Ruud!
Tobias uit Graft schreef op 5 september 2017 om 14:52
Ruud is een hele geduldige instructeur die veel tijd voor je over heeft om je alles goed aan te leren, zijn lessen waren altijd super leuk en ik heb het altijd naar mij zin gehad bij ruud in de auto. Ruud van harte bedankt voor deze top tijd
Michelle uit Alkmaar schreef op 27 juli 2017 om 16:41
Super ik ben door ruud in 1x geslaagd!!! Zijn lessen waren altijd goed verzorgd. Hij legt alles duidelijk uit met veel geduld. Ik ben heel blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen! Een echte aanrader!
Lars uit De Rijp schreef op 26 juli 2017 om 12:37
Ik ben vandaag door de rijlessen van Ruud in 1x geslaagd! Het was altijd super leuk om te lessen, en ik leerde bijna elke les wel wat nieuws. Ruud heeft erg veel geduld en legt alles super duidelijk uit, en is zeker een aanrader! Ruud ik wil je hartstikke bedanken voor de super leuke lessen. Bedankt!
Lara uit De Rijp schreef op 25 juli 2017 om 16:07
Dankzij Ruud ben ik vandaag in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen. De lessen waren altijd leuk en leerzaam. Het is een geduldige instructeur. Zeker een aanrader!
Bas werring uit De rijp schreef op 11 juli 2017 om 16:43
Ruud super bedankt dankzij jou ben ik in 1x geslaagd. Bedankt !
Jente uit West-Graftdijk schreef op 11 juli 2017 om 08:10
Ik wil Ruud heel erg bedanken! De lessen waren leuk en gezellig maar ook heel goed. Deze leuke en leerzame lessen hebben ervoor gezorgd dat ik in 1x ben geslaagd!!! De lesmomenten waren flexibel en als ik een dag niet kon dan vonden we daar een oplossing op. Ik heb heel veel plezier gehad van de lessen en ik ben super blij met mijn rijbewijs. Lieve groetjes, Jente Boersma
Renzo uit De rijp schreef op 16 mei 2017 om 22:15
Ruud, hartstikke bedankt voor de leuke leerzame lessen. Mede dankzij jou ben ik in 1x geslaagd voor het praktijkexamen. Top!
Thomas uit Graft schreef op 11 april 2017 om 12:19
Vandaag ben ik dankzij de rijlessen van Ruud in 1x geslaagd. Super! Ruud onwijs bedankt voor alle gezellige lessen. Vaak gelachen in de auto. Zeker een aanrader als je je rijbewijs snel wilt halen.
Winnie uit De Rijp schreef op 8 maart 2017 om 18:43
Dankzij Ruud ben ik gisteren in 1x geslaagd! Rijles was altijd leuk, en Ruud legde alles ook goed en duidelijk uit. Hartstikke bedankt voor de gezellige lessen!
Lotte uit Graft schreef op 15 februari 2017 om 21:53
Vandaag ben ik, dankzij de top lessen van Ruud, in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Ruud is een geduldige rij-instructeur, legt alles piekfijn uit en het is ook nog eens gezellig in de auto. Zeker een aanrader voor iedereen!
Irene uit De rijp schreef op 6 december 2016 om 21:27
Ruud Smit is zeker een aanrader om bij te lessen. Hij geeft duidelijke uitleg en is erg gezellig onderweg. Als iets onduidelijk is heeft hij veel geduld bij het uitleggen ervan. Ik heb met veel plezier gelest bij hem!
Jesse uit De Rijp schreef op 18 november 2016 om 18:21
Dankzij de uitstekende lessen van Ruud ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Met zo'n toegewijde, geduldige en vaardige rij-instructeur als Ruud kon dat ook niet anders. Echt een aanrader! Hartstikke bedankt voor de gezellige lessen, Ruud!
Andy schreef op 14 november 2016 om 21:57
Door de uitstekende en duidelijke lessen van Ruud in 1 x geslaagd. Superleuke tijd gehad en veel geleerd.
Melle schreef op 6 november 2016 om 17:54
Danzij Ruud en zijn duidelijke en goede lessen in 1x geslaagd, topper!
Sophie schreef op 3 november 2016 om 22:14
Ik heb erg genoten van mijn rijlessen bij Ruud. Hij heeft onwijs veel geduld en is erg rustig en zeker niet opdringerig als iets niet lukt. Zeker een aanrader !
Joy uit De rijp schreef op 25 oktober 2016 om 20:41
Rijschool Ruud Smit is een top rijschool! Dankzij de goede lessen van Ruud heb ik de tussentijdse toets gehaald en ook mijn examen in 1x! Ruud is zeker een aanrader voor iedereen!